Paasweekend 30/31 maart - 1 april

Viert Pasen in Alces

Alces - menu van 30/31 maart en 1 april 2018

op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag

 

Hapjes
AAA
Blauwe leng met prei en fregula, gevuld scheermesje, krokante en coulis van trostomaatjes.
AAA
*St. Jakobsnootjes gebakken met zacht gegaard buikspek, schorseneer en Roscoff ui, schuimig sausje.
AAA
Kroontje van het lam met prille lentegroentjes en koolrabi, aioli en gratintorentje, rozemarijnsaus.
Of
Roodbaars met coeur de boeuf tomaat, koko en tuinbonen met pureetje van bieslook en gerookte forel, tuinkruidensausje.
AAA
Citroentaartje met merengue en witte chocoladeroomijs en mozaïk van rood snoepfruit en munt.
of
Geselecteerde fijne kazen met huisgemaakte vruchtencompote en rozijnenbroodje. suppl. € 6.00)
AAA
Zoetigheden

 

 Prijs per persoon driegangenmenu:€ 54.00
Geselecteerde aangepaste wijnen:€ 21.00


* Prijs per persoon viergangenmenu:€ 67.00
Geselecteerde aangepaste wijnen:€ 25.00


description description description description

Bezoek nu ook: Alces Interiors description