Maandmenu januari

 
 Alces menu

 

Alces - menu van 5 januari tot 28 januari 2018
op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag

 
Hapjes
AAA
Op vel gebakken zeebaars met wok van knolselderblokjes en zachtgegaard buikspek, Chorizo-olie en vadouvansausje.
 AAA
Ambachtelijk gerijpt wit/blauw met pastinaak, grondwitlof en boschampignons, pomme pont neuf met truffelcrème. 
of
Zeetong met spitskool, duxelle van champignons, witlof en pureetje van zoete Afrikaanse aardappel, witte wijnsaus geparfumeerd met truffel
AAA
Carpaccio van ananas uit Ivoorkust met vanille en zwarte peper, krokante van framboos munt en sorbet van mango.
of
Geselecteerde fijne kazen met huisgemaakte vruchtencompote en rozijnenbroodje. (suppl. € 6.00)
AAA
Zoetigheden
 

Prijs per persoon driegangenmenu: € 54.00
Geselecteerde aangepaste wijnen: € 21.00

Aangepast glas wijn: € 8.00/gl

description description description description

Bezoek nu ook: Alces Interiors description